dr-ujjady-zsolt.jpg

dr. Ujjady Zsolt

Irodavezető ügyvéd

Zsolt 1994-ben, summa cum laude diplomázott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, Budapesten. Az egyetem után pár hónapot az Európa Tanács Jogi Igazgatóságán dolgozott Strassburgban. A jogi szakvizsga letételét követően, 1996 óta partnere (tulajdonostársa) ügyvédi irodának. Fő szakterülete az ingatlanjog, a munkajog és az ásványolajtermékek kereskedelmének joga. 2016 nyarán, több mint húsz év után kivált korábbi irodájából és annak jogutódjaként megalapította az UJJADY Ügyvédi Irodát, amelynek azóta vezetője. Magyar és angol nyelven dolgozik.

Zsolt 1998 óta folyamatosan oktat gazdasági és munkajogot a Budapesti Corvinus Egyetemen.

2013 óta tagja az Igazságügyi Minisztérium Jogi Szakvizsga Bizottságának, ahol polgári jog és munkajog tárgyakból vizsgáztat rendszeresen.

Számos jogi tárgyú publikációja jelent meg, társszerzője az „Üzleti jog” c. könyvnek (HVG-ORAC Kiadó, 2014).

Írjon nekem

dr. Baumgartner Adél

Együttműködő ügyvéd

Adél a jogi diplomáját 2001-ben a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Ezen év szeptemberétől dolgozott a Burai-Kovács és Partnerei Ügyvédi Irodánál, Zsolttal itt kezdtek el együtt dolgozni. Az UJJADY Ügyvédi Iroda megalakulásától kezdve Adél együttműködő ügyvédként vesz részt az iroda tevékenységében. Fő szakterülete a társasági jog, a kereskedelmi jog, a szerzői és reklámjog, valamint az adatvédelem. Magyar mellett angolul és németül is dolgozik.

Holczinger Nikolett

Holczinger Nikolett

Jogi asszisztens

Nikolett 2008-ban szerzett főiskolai diplomát a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar igazgatásszervező szakán. Még abban az évben csatlakozott Zsolt csapatához a jogelőd ügyvédi irodában, eleinte jogi asszisztens munkakörben, majd 2010 óta, e mellett követeléskezelő feladatokat is ellát. Magyar és angol nyelven dolgozik.

Tóth Emese

Tóth Emese

Jogi asszisztens

Emese 2007-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskola angol nyelvű képzésén. 2020 tavaszán csatlakozott az irodához, ahol a jogi asszisztensi feladatokat látja el magyar, illetve angol nyelven.